Pensionsplanering med Pensionsskolan

Din pension består av många delar där PPM fonderna endast är en del av helheten. För att få grepp om hela din pension erbjuder vi ett samarbete med Pensionsskolan. 


Pensionsskolan erbjuder utbildningar och konsultationer där du kan få stöd och hjälp med att förstå din egen pension, samt de möjligheter som finns inom ramen för dina pensionsförutsättningar. 


Använd rabattkoden PPMTopp5 för att få 10% rabatt på Grundläggande Pensionskoll. Rabatten visas inte vid beställningen, men dras av vid betalningstillfället. 


Du får en 30 minuters konsultation av din egen pensionssituation som hjälper dig att förstå alla delar av din egen pension samt vad du kan göra för att förbättra situationen.

Om Pensionsskolan 

Vi utbildar Sveriges företagare och dess anställda inom hela pensionsområdet, såväl tjänstepensioner som privata pensioner. Vi gör det utifrån mer än 35 års praktisk erfarenhet som pensionsspecialister.

Vi lär dig och ger dig insikt i allt du behöver veta för att maximera din pension vare sig du är arbetsgivare, företagare eller anställd. Förutom att ge dig värdefull pensionsutbildning, som i stor utsträckning kommer påverka ditt pensionsutfall så hjälper vi dig även att optimera dina pensionsuttag oavsett om pensioneringen sker i Sverige eller utomlands.

Vi skräddarsyr också dina behov som arbetsgivare, företagare eller anställd vid omställningar, rekryteringar och uppsägningar.

Våra utlandsspecialister hjälper dig som är på väg att bli eller redan är s.k. ”expat”. Vi är ert naturliga HR-stöd genom hela denna genomförandeprocess vid expatriering. 

Självklart tar vi hänsyn till de senaste och gällande regelverken inom dessa områden, både nationellt och internationellt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.